MÅNEDENS OPSKRIFT 
 
Æbleskiver med honningsirup
 
 
Æbleskiver ca. 30 stk. 
3 æg
3 spsk sukker
6 ½ dl kærnemælk
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
smør eller olie til stegning
                                                                      
 
Sirup
1/2 kop sukker
1/4 kop vand
1/2 kop honning
 
 
Pisk først æggehviderne stive. Pisk derefter æggeblommer, sukker og kærnemælk sammen. Tilsæt hvedemel og bagepulver og pisk det til det er uden klumper. Bland de piskede æggehvider i dejen og bag æbleskiverne i smør eller olie. Fyld kun halvt op i hver af hullerne på æbleskivepanden, vend dem med en strikkepind eller kødpind.
 
Sirup:
Bland sukker, vand og honning.
Bring det i kog og lad det koge sagte i 5 minutter.
 
 
Æbleskiverne spises lune med honningsirup på.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                 

    

                                           

 

 

 

 

 

Thomas Gollander-Jensen | Bavnevolden 15, 2760 Måløv